Αποτελεί εορταστικό πιάτο για την οικογένειά μου καθώς σερβίρεται σε όλες τις γιορτές!
Υλικά:
Παίρνουμε ένα pirex και το βουτηρώνουμε.Απλώνουμε τα ψωμάκια.
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε τα μανιτάρια με μία κουταλιά βούτηρο και μία πρέζα αλάτι και τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 περίπου λεπτά.
Έπειτα τα ρίχνουμε πάνω από τα ψωμάκια και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
Από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
Υλικά:
- 1/2 κιλό τυρί τριμμένο (για τους Θεσσαλονικείς κασέρι)
- 250γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κονσέρβα μανιτάρια
- 6 ψωμάκια του τοστ (χωρίς κόρα)
- λίγο βούτηρο
- 1 πρέζα αλάτι
Παίρνουμε ένα pirex και το βουτηρώνουμε.Απλώνουμε τα ψωμάκια.
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε τα μανιτάρια με μία κουταλιά βούτηρο και μία πρέζα αλάτι και τα σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 περίπου λεπτά.
Έπειτα τα ρίχνουμε πάνω από τα ψωμάκια και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
Από πάνω ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου