9 Σεπ 2013

Η πιο απλή μους σοκολάτας



Έτοιμη σε 5 λεπτά..






Υλικά:


200 γρ  κρέμα γάλακτος
100 γρ  γάλα
200 γρ κουβερτούρα (σε σταγόνες)

Εκτέλεση: 

Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρις ότου να γίνει μια πηχτή κρέμα (σαν σαντιγί) . Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε στη σοκολάτα για να λιώσει. Μόλις λιώσουν όλα τα κομματάκια της σοκολάτας και γίνει ένα ενιαίο μείγμα, το ρίχνουμε στην πηχτή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί. Γεμίζουμε τα ποτηράκια μας με το μείγμα και βάζουμε στο ψυγείο. Μόλις παγώσει, είναι έτοιμη να την καταβροχθίσουμε.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου