Δροσερό και καλοκαιρινό επιδόρπιο μετά το φαγητό!
για τα σφηνάκια θα χρειαστούμε:
Σφηνοπότηρα
1 Κουτί ζελέ (φράουλα)
1 Μπουκάλι Ρούμι
φτιάξε τα σφηνάκια:
Διαλύουμε την σκόνη με 2 κούπες καυτό νερό (500 ml),
αντί να προσθέσουμε μία κούπα από κρύο νερό βάζουμε μόνο 1/4 της κούπας (60ml) νερό και 3/4 της κούπας Ρούμι.
tip:Πριν σερβίρετε να ζεστάνετε ενα τηγάνι με 2 δάχτυλα νερού και να τα αφήστε εκεί λιγότερο απο 1 λεπτό, για να ξεκολλήσουν.
για τα σφηνάκια θα χρειαστούμε:
Σφηνοπότηρα
1 Κουτί ζελέ (φράουλα)
1 Μπουκάλι Ρούμι
φτιάξε τα σφηνάκια:
Διαλύουμε την σκόνη με 2 κούπες καυτό νερό (500 ml),
αντί να προσθέσουμε μία κούπα από κρύο νερό βάζουμε μόνο 1/4 της κούπας (60ml) νερό και 3/4 της κούπας Ρούμι.
tip:Πριν σερβίρετε να ζεστάνετε ενα τηγάνι με 2 δάχτυλα νερού και να τα αφήστε εκεί λιγότερο απο 1 λεπτό, για να ξεκολλήσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου