19 Ιουλ 2013

Σφηνάκια με ζελέ και Ρούμι


Δροσερό και καλοκαιρινό επιδόρπιο μετά το φαγητό!
για τα σφηνάκια θα χρειαστούμε:

Σφηνοπότηρα
1 Κουτί  ζελέ (φράουλα)
1 Μπουκάλι Ρούμι

φτιάξε τα σφηνάκια:
Διαλύουμε την σκόνη με 2 κούπες καυτό νερό (500 ml),
αντί να προσθέσουμε μία κούπα από κρύο νερό βάζουμε μόνο 1/4 της κούπας (60ml) νερό και 3/4 της κούπας Ρούμι. 

tip:Πριν σερβίρετε να ζεστάνετε ενα τηγάνι με 2 δάχτυλα νερού και να τα αφήστε εκεί λιγότερο απο 1 λεπτό, για να ξεκολλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου