Το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ!
Υλικά:
Κόβουμε τις φέτες ζαμπόν σε μικρά τετραγωνάκια.
Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα (χυλός).
Παίρνουμε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ και την βουτηρώνουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 45 περίπου λεπτά.
Υλικά:
- 1 γιαούρτι αγελάδος
- 1 φλιτζάνι του καφέ σπορέλαιο
- 1 baking powder
- 2 αυγά
- 1 κούπα διάφορα τυριά (φέτα κατά προτίμηση)
- 1 φαριν απ
- μισή πιπεριά πράσινη
- 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 φέτες ζαμπόν
- λίγο βούτυρο
Κόβουμε τις φέτες ζαμπόν σε μικρά τετραγωνάκια.
Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα (χυλός).
Παίρνουμε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ και την βουτηρώνουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 45 περίπου λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου